KS Art & Design 
 

Recensies

De tevredenheid van mijn klanten staat voorop in mijn kunstenaarsreis. Hier zijn enkele vriendelijke woorden van hen over hun ervaringen:


- "Kim luistert en vertaalt ideeën naar gave tekeningen. Ook als het idee niet in haar comfortzone ligt, durft zij het toch aan met een goed eindresultaat" ~ medewerker Koninklijke Landmacht (vaste klant)


- "Creatieve Kim heeft meerdere keren een idee vertaalt naar pakkende tekeningen! Haar ideeën koppelt ze vakkundig terug met de opdrachtgever zodat het perfect aansluit op de wens. Ze is accuraat, daarnaast is Kim pro actief en een vrouw die haar afspraken keurig nakomt." ~ medewerker Rijksoverheid


- "Niet alleen is Kim een getalanteerd kunstenares, maar ze is ook buitengewoon professioneel en klantgericht. Haar oog voor detail en communicatieve vaardigeheden maken samenwerken een waar genoegen" ~ Conqueror Trailers


- "Wat me het meest aantrekt in Kim's kunst is de oprechte emotie die erin schuilt. Het is duidelijk dat ze veel passie in elk stuk legt. Haar schilderij heeft een speciaal plekje gekregen in onze woonkamer" ~ Persoonlijke klant, die een schilderij uit de galerij heeft gekocht.


Het is altijd een voorrecht om de waardering van mijn klanten te ontvangen, en ik kijk ernaar uit om ook met jou samen te werken. Je feedback en enthousiasme drijven me om mijn kunst nog verder te brengen.