KS Art & Design 
 

Over

 

Met een ruime en creatieve geest ben ik toegewijd aan het vertellen van verhalen en het wekken van emoties door middel van kunst. Ik heb altijd een passie gehad voor tekenen, lang voordat ik de kunst van schrijven beheerste.


Mijn kunstwerken zijn doordrenkt met klantgerichtheid, oog voor detail en eerlijkheid. Ik geloof sterk dat kunst de kracht heeft om boodschappen over te brengen en emoties op te roepen. Reizen door heel Nederland en het bedienen van internationale klanten heeft mijn kunst een wereldwijd bereik gegeven.


Ik ben proactief, nauwkeurig en volhardend in het vertalen van ideeën naar prachtige tekeningen. Voor mij is kunst niet slechts een bezigheid, het is een levenslange passie. Ik geniet van elke stap op het pad naar het uiteindelijke meesterwerk en ben vastbesloten om voortdurend door te pakken.

Als kunstenares is mijn doel eenvoudig: het vertellen van de kunstboodschap en het genereren van tevreden klanten. Ik nodig je uit om mijn wereld van creativiteit te verkennen en samen met mij de reis door de kunst te maken.